Afaismen

I princip finns det tre vägar att avgöra vilken politik som ska gälla:

1. Fakta och argument får avgöra.

2. Pengar och tillgång till massmediala resurser får avgöra.

3. Våld, hot och fysisk brutalitet får avgöra.

Den första metoden har vårt etablissemang uppenbarligen avskrivit, sedan flera år tillbaka.

Den andra metoden har tidigare fungerat, men EMU-omröstningen visade att inte heller denna är att lita på (som Alf Svensson efteråt så träffande uttryckte saken: folket hade inte lyssnat på sina politiker).

Återstår den tredje metoden, där lagstiftning och domstolar spelar en roll. En viktig funktion har också en organisation som AFA, för att störa offentliga möten för regimkritiker och försöka skrämma människor till tystnad.

En inblick i dessa människors mentalitet ges av en rapport som de själva lagt ut på webben. Så här kan afaisterna låta:

 


Norrköping: Nationaldemokraternas ordförande åkte på stryk

19 aug 2003

Efter att uppgifter framkommit om att det obskyra nazistpartiet Nationaldemokraterna planerade någon sorts aktiviteter i Norrköping på
lördagen den 16 augusti, samlades ett tjugotal antifascister i staden för att sätta stopp för detta.

Vid tvåtiden visade sig informationen stämma, då spanare iakttog och kände igen två nationaldemokrater vid resecentrum. När de två rörde sig därifrån följde spanarna efter, hela tiden i kontakt med en samlad grupp antifascister via komradio. Attacken kunde koordineras ca 150 meter ifrån resecentrum, där xx (ordförande för ND Norrköping) möttes av två flaskor i huvudet varpå han uppvisade lite nationell solidaritet och flydde fältet, kvarlämnandes sin kamrat från Nyköping som fick utstå cirka en minut av sparkar, flaskor, slag och avslutningsvis tårgas. Medan xx grät ut inne på en Statoil-mack i närheten fick hans kamrat åka ambulans till akuten. Så kan det gå om man planerar fascistisk aktivitet i Norrköping.

ND Norrköping gick under kvällen ut med en nyhetsnotis på sin hemsida om att det under dagen skett ett möte mellan ND Norrköping och ND Nyköping. Senare under kvällen delades det ut flygblad i Katrineholm. Vår uppfattning är den att Nationaldemokraterna planerade ett möte och en gemensam flygbladsutdelning i Norrköping, men att denna fick flyttas till en annan stad efter attacken. Våra spanare iakttog inga fler fascister i Norrköping under eftermiddagen, vilket hade resulterat i mer fascistiskt blod på Norrköpings gator.

Nationaldemokraterna är ett utbrytarparti från Sverigedemokraterna som profilerat sig som en radikal fascistisk organisation. På kort tid har de lyckats organisera ett stort antal nazistiska aktivister till sig, och har ett flertal gånger gått till fysiskt angrepp mot fascismens traditionella fiender: homosexuella, invandrare, antifascister och socialister. Det var tack vare ND som fascisterna kunde organisera Salem-manifestationerna, det var ND som anföll Pride-tåget, och det var ND som försökte storma en moské i Stockholm. Då Nationaldemokraterna är ett fascistiskt och militant parti ser vi inga som helst anledningar till att inte ge dem på truten när de visar sig, och det är ett löfte som Nationaldemokraterna i Norrköping bör tänka på i framtiden. 1)

/AFA Norrköping

 


 

 Se vidare:

Fascist-kontroll

 

 

 

 

 

 

1) I den utsträckning som Nationaldemokraterna initierar våldsaktioner tar BGF självklart avstånd från detta. Efter de erfarenheter som vi själva fått göra av massmedia finns dock anledning att ta dess verklighetsbilder med åtskilliga kilo salt. För att kunna bilda sig en uppfattning bör man ta del också av vad ND har att säga.