Sibbhult

Till raden av brutala våldsdåd mot lantbrukare i södra Sverige kan nu fogas ytterligare ett - i Sibbhult.

Eskilstuna-Kuriren den 16/5 -05 rapporter om händelsen, genom ett TT-telegram:

"Natten till måndagen greps en person misstänkt för den brutala misshandeln i Sibbhult i nordöstra Skåne i helgen. En äldre man svävar mellan liv och död sedan han misshandlats svårt i sitt hem.

Den gripne var sedan tidigare anhållen i sin frånvaro, enligt vakthavande befäl vid polisen i Kristianstad. Läget var på söndagen fortsatt allvarligt för den man i 70-årsåldern som i lördags eftermiddag hittades mycket svårt misshandlad i sitt hem i Sibbhult. Han fördes till Universitetssjukhuset i Lund med skador i huvudet. Mannen var medvetslös ännu under söndagen och vårdades i respirator. Utgången betecknades som oviss.

Sveriges Radio Kristianstad rapporterar att det var mannens dotter som hittade honom och slog larm. Polisens utgick redan från början från att det handlar om ett rån och de misstankarna bekräftades under söndagen. Det var oordning i hemmet och en del värdesaker är borta. I närheten av huset hittade polisen en bil som man tror har samband med överfallet. Bilen togs i beslag för fortsatt undersökning. En del spår har säkrats."

Vad som inte framgår av detta TT-telegram är helt spektakulära omständigheter kring mordet, som gjorde att polisen leddes på rätt spår i jakten på förövaren.

Exilen - dit man ofta kan gå, om man i dagens svenska mediaklimat vill få veta sanningen - har signaturen "Dante" lagt ut följande text:

"Den brutala misshandeln i Sibbhult utanför Kristianstad har kanske tagits upp här tidigare. En nyhet för åtminsone mig är att det - återigen - var frågan om afrikaner.

"Förra veckan påträffades en gammal man, i sitt hem i Sibbhult utanför Kristianstad, med krossat huvud och badande i blod. Det var hans dotter som hittade honom medvetslös och fruktansvärt misshandlad. På golvet hade hennes far skrivit ordet 'neger' med sitt eget blod för att ge polisen en ledtråd innan han mistade medvetandet. Tack vare detta meddelande kunde polisen gripa en person ... Offret ligger nu på neurokliniken i Lund med mycket svåra skallskador."

http://www.nationell.nu/index.php?a=557

Att det finns grovt kriminella och extremt brutala afrikaner i Sverige har vi vetat länge, men har det inte varit extra mycket extrem brutalitet på senare tid?"

Varför omnämns inte detta av TT?

Beror det på att det inte är sant? Har den webbsida, till vilken här hänvisas, bara hittat på denna uppgift?

Eller är det sant, men TT väljer av politiska skäl att undanhålla den svenska publiken uppgiften?

Så mycket kan väl konsateras, att vore uppgiften sann, då skulle TT förtiga den:

- För det första ska grova våldsbrottslingars bakgrund inte anses vara "relevant".

- För det andra får ordet "neger" ej användas.

Om uppgiften är sann så kan den hursomhelst konstateras ingå i ett mönster. När det handlar om särskilt brutalt och sadistiskt våld är förövarna påfallande ofta just negrer. 1)

Just detta faktum gör det relevant att fortsättningsvis upplysa om brottslingars etniska tillhörighet. Blågula frågor avser här att att bidraga efter förmåga.


 Se vidare:

Afrikaner i Sverige

Betyg till Bodström

Långväga gäster

Norrmalmstorg

Urshult

PROJEKTET

 

 

 

1) Vilket självfallet inte betyder att alla, eller ens de flesta negrer, i Sverige är våldsbrottslingar!