Insändare, inkommen den 30/10 -02:

Kom hit!

Upprop till alla tveksamma individer i världen!

Har du fått problem med myndigheterna i ditt hemland? Är du eftersökt för något mord, rån eller liknande? Känner du dig störd och hindrad i din yrkesutövning som brottsling på grund att du är satt under övervakning? Eller vill du helt enkelt ha ett bättre liv för kortare tid eller resten av livet?

Misströsta INTE, det finns en lösning som aldrig fallerar:

 


Res till Sverige!

Om du inte kan få turistvisum till detta paradis i ditt hemland, så kan du använda pengarna från ditt senaste rån till att hyra in dig hos en människosmugglare, det kostar endast mellan 50.000 och 100.000 svenska kronor. Sådana smugglare finns överallt.

Dyrt? Nej, det är väl använda pengar, se det som en investering!

Allt detta får du nämligen för pengarna:

Tillgång till världens enklaste rånarmarknad, de godtrogna svenskarna tillhör de som skyddar sin egendom sämst i världen. För professionella är det en enkel sak att göra lönsamma stötar. I sämsta fall kan man livnära sig på att råna handikappade och gamla! Straffen för det sistnämnda är lindriga.

Om du mot förmodan skulle gripas av den underbemannade polisen och blir dömd, då blir du inkvarterad i fängelser med pensionatsmiljö: enkelrum med all modern standard, som TV, eventuell full datorutrustning, god mat och tillgång till biljard och gympa-utrymmen.

Hur gör du, och hur går det till?

Jo, efter det att du på något sett tagit dig in i landet (tag gärna med din familj om du har), slänger du pass och alla identitetshandlingar och uppsöker närmaste polisexpedition. Där uttalar du ordet "ASYL" klart och tydligt.

Med detta ord sätter du igång en fantastisk apparat:

Polisen tar omedelbart hand om dig med respekt, man underrättar en vänligt sinnad myndighet som heter Migrationsverket. Härifrån kommer man och tager dig med, utvisande all möjlig respekt, till din tillfälliga bostad.

Hur tar man hand om dig?

Denna bostad övergår allt vad du har kunnat förvänta dig av bekvämligheter:

Du kommer att inhysas i en lägenhet i ett bostadsområde mitt i samhället och du får bo bland andra godtrogna svenskar.

Standarden i din lägenhet kan du inte i din vildaste fantasi föreställa dig:

Alla moderniteter finns: kyl, frys, rostfria diskbänkar, inbyggda köksskåp, porslin, kokkärl och bestick. Badrum med vattentoalett, dricksvatten i obegränsade mängder i kranen, elström så mycket du kan förbruka, vardagsrum med parkett och skinnmöbler och Widescreen-TV, och allt är gratis! Sedan får du bo och röra dig helt fritt i detta fantastiska svenska samhälle, hör och häpna, INNAN DE VET VEM DU ÄR!.

Du och dina eventuella släktingar får en dagpeng som räcker gott till att leva bra på i din fina lägenhet, allt medan en byråkratisk apparat startar på Migrationsverket, där överbelastade tjänstemän skall utreda - när turen kommer till dig - vem du är och vad du går för, om dina påstådda asylskäl räcker till att du skall få stanna i detta land eller inte. Detta arbete kan ta flera år, så räkna med en lång och skön semester, där du kan praktisera alla dina färdigheter och få ihop nya pengar till bil och annat, medan du väntar.

Vilka rättigheter har du?

Du kanske tycker det är konstigt, men integrationsarbetet med dig startar omedelbart efter din ankomst. Du kommer att erbjudas gratis svenskundervisning för dig och din eventuella hustru och dina eventuella barn kommer att få gratis skolgång och modersmålsundervisning. Blir du sjuk står all modern sjukvård och tandvård gratis till förfogande, passa på att laga dina tänder så mycket som möjligt! Tandläkarna ser dig som en idealkund med god betalningsförmåga (myndigheterna).

Språksvårigheter? Glöm detta, svenska myndigheter har skydighet att skaffa fram godkänd tolk som behärskar ditt språk och kan hjälpa dig i alla kontakter med myndighets- och vårdpersonal.

Och för att din sak skall hanteras till din fördel, så har du rätt till gratis advokathjälp, en rättighet som infödda svenskar endast har om de begått grova brott.

Stor chans att få stanna!

Om du, efter alla turer, skulle bli gynnad till 100 procent (chansen är stor!), nämligen genom att få permanent uppehållstillstånd, ja, då öppnar sig oändliga möjligheter:

1. Du kan fortsätta att bedriva din kriminella verksamhet medan du lyfter socialbidrag som arbetslös, chanserna för att åka fast är små. Du kan också jobba svart under samma villkor. Om du ertappas för brott blir du inte utvisad efter pensionatsvistelsen, om inte brottet är mycket allvarligt.

2. Din försörjning för resten av livet är säkrad. Du kan leva utan bekymmer på socialbidrag, som motsvarar en god svensk standard, utan att behöva arbeta. Bostaden är gratis, så länge du inte arbetar.

3. Du kan ansöka om att få ta hit dina släktingar, gamla som unga, eller dina grannar i hemlandet, säg att de är dina nära släktingar bara! Inga DNA-prov tas, det anses som diskriminerande! Resekostnaderna bjuder svenska skattebetalare på!

4. Om du under semestertid vill besöka dina släktningar som finns kvar i hemlandet, finns stora möjligheter att få resan betald av svenska myndigheter. Din tidigare bostad kan användas som sommarstuga! Ingen ifrågarsätter längre dina ursprungliga flyktskäl i dessa sammanhang, så bara res!

5. För att ytterligare utöka månadskassan är det, om du har familj, lämpligt att ta ut en formell skilsmässa från din fru, eller dina fruar(!). Du kan dock bo kvar med din familj (dina familjer) utan att det upptäcks. Du måste bara skriva dig själv på en annan adress, kanske tillsammans med liknande kompisar.

Fördelen är att socialbidraget höjs med en tusenlapp per månad per vuxen och din hustru(dina hustrur) får ytterligare ett bidragsförskott med 1173 kronor per månad och barn, som enligt mantalsskrivningen bor hos henne. Dessutom tillkommer ett eget nytt hyresbidrag för dig.

Är du muslim då är det svårt att ta ut skilsmässa. Detta löser du enkelt genom att först gifta dig borgerligt en gång till i Sverige. Sedan är det fritt fram med skilsmässan och alla inkomstlyft!

Rådgivare