image
image
image
image

 BSS:


Boken "BSS - ett försök att väcka debatt" - del 23:

  Landsförrädare styr Sverige

Det hycklande och inkonsekventa samhälle som Sverige utgör idag och som berömmer sig för att vara rikt, humanitärt, ansvarsfullt och rättvist, är styrt av en vämjelig sammansättning av landsförrädare och quislingar, som gjort Sverige till en förtryckarstat av internationell blandkaraktär.
 
Rapport, Dagens Nyheter och Expressen bestämmer vad du ska tycka och om du inte passar in riskerar du att ställas på bar backe.
 
Tiden manar alla svenska män och kvinnor som vill behålla sitt land att ta strid mot landsförräderi och förtryck. Om vi verkligen vill behålla vårt land så måste vi kämpa för det.

Om vi är för fega eller bekväma för uppoffringar, kommer vi att tvingas se hur landet tas ifrån oss och bit för bit läggs i händerna på främlingar. Den svenske mannen, som varit både viking och karolin, som blött och dött för fosterlandet för att ge oss en framtid, måste nu åter rusta sig för strid.
 
Upp till kamp för vårt nordiska arv innan det tas ifrån dig!

Snart kan det vara för sent!!!

(Ur sverigedemokraternas tidning Sverige-Kuriren nr 3/4 88)
 Sverigedemokraterna ställde upp i valet

Valresultatet för Sverigedemokraterna blev 1.118  i riksdagsvalet, och det var ingen dålig siffra för en så svag grupp som vi då var, med nytt namn och dålig ekonomi. Rösterna fick vi huvudsakligen från våra lojala anhängare. Vi blev därmed den största av de små grupperingar som krävde en minskning av invandrings- och flyktingströmmen till Sverige.
 
Oavsett hur det kommer att gå för just Sverigedemokraterna så är det ingen tvekan om att de nationella idéerna har etablerat sig ordentligt bland gemene man. Men inget politiskt parti har ännu lyckats bryta igenom den massmediala barriär som hindrar varje politisk avvikare från att etablera sig. Denna process är svår i Sverige och framtiden får utvisa om något parti kan klara av att både nå stora framgångar och sedan lösa Sveriges allvarliga problem. Utan aktiva insatser från enskilda svenska män och kvinnor kommer det inte att gå. Med sådana insatser finns det i alla fall hopp.
 
Att vara svensk och motståndare till den förda invandringspolitiken i Sverige är ungefär lika illa som att vara oliktänkande i en totalitär kommunistisk stat. Den som engagerar sig för att minska invandringen riskerar allt från trakasserier till avsked från sitt arbete. Eller t.o.m. att dödas om det vill sig illa.

Enda skillnaden är att medan förtryckarregimerna i öst nu faller den ena efter den andra, är förtrycket av oliktänkande i fråga om den svenska invandringspolitiken ännu 1990 lika starkt som någonsin.


Se även Efterskrift.

 
image
 
 
image